The B-Force  Float like a butterfly, sting like a bee.
 

Kracht- en conditietraining

In alle explosieve sporten is enorm veel winst te boeken op het conditionele vlak; de laatste jaren wordt de kracht- en conditie training steeds meer geïntroduceerd binnen diverse disciplines.

Boksen is een combinatie van kracht, snelheid, conditie en techniek. Nadat de basistechnieken onder de knie zijn, volgt er vanzelf een fit en gezond lichaam (voor jong en oud)! Boksen vraagt het uiterste van je lichaam en geest. Het vergt veel uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Het blijft elke training weer een uitdaging om er alles uit te halen en je technieken te verbeteren. I Uiteindelijk is de sport zelf het belangrijkst, de sportspecifieke techniek komt altijd op de eerste plaats. Maar als je tegenwoordig de top wilt bereiken is een kracht-  en conditietraining onontbeerlijk. Dit geldt namelijk voor elke sport.

De kracht- en conditietraining wordt elke zaterdag gegeven op onze locatie aan de Molenstraat-centrum 1. Je kunt op elk gewenst niveau meedoen, zowel startende sporters als ervaren sporters.  Je hoeft ook geen lid te zijn van onze boksclub om deel te nemen, het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen